Modalitati de plata 

Noi vrem ca experiența ta să fie placută și simplă până la capăt. Inclusiv când vine momentul să achiți factura.

In Complex-ul Slava poți plăti exact așa cum vrei și cum îți este la îndemână:

Cardul de Credit  12 rate fara dobanda
Card Avantaj
Star BT
ING Credit
BRD Finance

Vei putea alege în câte rate plătești, după introducerea numărului de card. Plata se va face în condiții de deplină securitate, prin intermediul procesatorului de plăți NetopiaMobilPay.ro.

Pot fi achiziționate cu cardul de credit toate produsele, inclusiv cele care au o reducere de preț.

Plata cu cardul de credit în rate este valabilă pentru achiziții realizate în magazinul Slava din  Pitești .

Numerar

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.

Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Cardul de Debit

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

*NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

Ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către comenzionline@slava.ro Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.