Cumpărare după
 • Preț
 • Manufacturer
 • Color

Mobila hol

Citeste mai mult

6 Articol(e)

Grilă Listă

Setare Direcție Descendentă
 1. Hol Domino Hol Domino

  Hol Domino

  Holul este cea mai importantă încăpere din orice locuinţă. Este adevărat, ne petrecem foarte puţin timp în hol, însă aceasta este prima încăpere în care ne primim oaspeţii, de aceea va punem la dispozitie holurile Domino.

  Aflați Mai Multe
  315,00 RON
 2. Masa Nisa Masa Nisa

  Masa Nisa

  Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. In combinatie cu scaunul din aceeasi colectie,se remarca printr-un design clasic,  dus până în punctul în care redevine modern.

  Caracteristici

  Structura de rezistență este realizată din lemn masiv de fag și din MDF stratificat. Este disponibila pe mai multe dimensiuni.

  Nota: Pretul afisat este pentru diametrul de 60 cm.

   

  Aflați Mai Multe
  507,00 RON
 3. Set T2 Canapea cu fotoliu extensibil Set T2 Canapea cu fotoliu extensibil

  Set T2 Canapea cu fotoliu extensibil

  Setul de canapea si fotolii T2 reprezinta spatiul ideal pentru relaxare dupa o zi obositoare.Maniera in care este conceput este menita sa imbine stilul clasic cu functionalitatea, deoarece vorbim de posibilitatea de a alege ca setul sa fie compus din canapea si fotolii extensibile, pretandu-se astfel si pentru spatii locuibile de dimensiuni mai mici.

  Nota:Pretul este valabil pentru canapea extensibila +un fotoliu extensibil.

  Aflați Mai Multe
  3.476,00 RON
 4. Raft Tablo R5 Raft Tablo R5

  Raft Tablo R5

  Raftul metalic Tablo R5  pentru depozitare cu 5 polite este  un reprezentant al stilului loft, caracterizat prin imbinarea noului cu vechi, astfel incat alaturarea cadrului metalic in acelasi ansamblu cu rafturile cu blat de lemn nu mai surprinde pe nimeni.Dispune de 5 polite din MDF din furnir de stejar, in esenta cuvantul de ordine definitoriu pentru aceasta piesa fiind: multifunctionalitatea.

  Aflați Mai Multe
  414,00 RON
 5. Raft Tablo R4 Raft Tablo R4

  Raft Tablo R4

  Raftul metalic Tablo R4  pentru depozitare cu 4 polite este  un reprezentant al stilului loft, caracterizat prin imbinarea noului cu vechi, astfel incat alaturarea cadrului metalic in acelasi ansamblu cu rafturile cu blat de lemn nu mai surprinde pe nimeni.Dispune de 4 polite din MDF din furnir de stejar, in esenta cuvantul de ordine definitoriu pentru aceasta piesa fiind: multifunctionalitatea.

  Aflați Mai Multe
  348,00 RON
 6. Masuta cafea Neo Masuta cafea Neo

  Masuta cafea Neo

  Masuta de cafea Neo este o masuta construita cu un aer minimalist, simplist, intr-un stil scandinav.Acesta este motivul pentru care se incadreaza in orice tip de decor.

  Aflați Mai Multe
  398,00 RON

6 Articol(e)

Grilă Listă

Setare Direcție Descendentă
Comparare Produse (0)

Nu aveți produse la comparație.