Patul este pentru unii locul preferat al casei, cel care vine sa ofere liniste si odihna, sau de ce sa nu recunoastem, locul unde se imbina perfect placerea unui motait si nu numai. Este evident ca in fiecare casa exista un pat cel putin, fie ca vorbim de cel matrimonial, canapeaua extensibila sau al celui mic, indiferent de tipul sau, patul este o prezenta obligatorie. Exista poate un infinit de motive pentru care alegerea unui pat pentru un dormitor poate fi, ori o alegere facuta dupa buget, timp, comoditate sau calitate. Ei bine, echipa Complexului Slava vine sa va ofere o linie de paturi mai… aparte, si asta nu o zicem pentru ca vorbim despre un mobilier de dormitor special sau care vine sa contrazica toate conceptele despre acesta, ci pentru ca prin aceste articole de mobilier se reuseste o imbinare pefecta dintre aspect, pret, calitate, comfort si bun gust.

Paturi comode, placute, elegante… perfecte!

Una din cele mai frecvente intrebari din mintea unei persoane care este in cautarea unui mobilier de dormitor este cea legata de comfortul patului, evident, exista si alte criterii, insa avand in vedere ca un om, in conditii obisnuite doarme cam o treime din viata sa, este ceva firesc sa se acorde o foarte mare atentie alegerii unui pat. In primul rand trebuie sa stiti ca atmosfera dormitorului contribuie si ea la calitatea somnului, asa ca este firesc sa aveti in dormitor o atmosfera placuta si relaxanta.

In primul rand noi va propunem o serie de mobilier pentru dormitor axata pe bunul gust si calitate. Toate materialele folosite sunt atent selectionate pentru a oferi durabilitate, robustete, dar si fiabilitate si comfort. Toate aceste calitati sunt factori comuni pentru toata linia de produse ce poate fi regasita in showroom-ul dar si pe siteul nostru, www.complexslava.ro

Dintre atatea modele de paturi existente pe piata, cum puteti face o alegere? Raspunsul este unul foarte simplu, nu trebuie privita aceasta alegere doar din aspectul financiar sau doar din cel al aspectului, ci in alegerea mobilierului pentru dormitor, totul conteaza, de la comfort, utilitate, fiabilitate, pana la cele mai mici detalii de design ce fac diferenta dintre o mobila oarecare, si una care iese in evidenta.

Un dormitor ce te surprinde

Si pentru ca vorbim despre mobilierul de dormitor cu totul deosebit, patul Fantasy este un perfect exemplu. Datorita liniilor sale exceptional de rafinate, a combinatiei cromatice si a materialelor folosite, suntem siguri ca veti avea cel putin o reactie placuta de uimire. Si pentru ca vorbeam si despre robustete, acest pat este compus dintr-o structura metalica ce ofera oricarei persoane senzatia de stabilitate. Pe langa asta, factorul de inedit este asigurat nu numai prin forma sa cu muchii rotunjite sau prin accesoriile ce pot fi folosite atat ca noptiere, dar si ca masuta pentru micul dejun la pat sau laptop, ci si prin sistemul de iluminare LED care desavarseste conceptul modern al acestui pat.

Paturi cu linii si texturi rafinate

Ramanand in zona dormitoarelor moderne, conceptul de design regasit la modelul Flamingo. Datorita combinatiei perfecte dintre liniile, muchiile drepte si formele curbate alaturi de o combinatie cromatica mono-ton cu alb sau negru vin sa ofere un real spectacol vizual. Iar pentru ca orice pat de inalta calitate trebuie sa ofere si un comfort desavarsit, suprafetele acestuia sunt acoperite cu un material moale si placut la atingere. Pe langa articolul principal al mobilierului de dormitor, dulapul dar si cele doua noptiere vin sa completeze linia desavarsita a acestei variante pe care noi o propunem.

Helena nu este numele vreunei eroine ci este un dormitor extrem de elegant ce imbina intr-o maniera perfecta liniile si cromatica mono-ton cu o non-culoare. Linii usor curbate, o atentie deosebita la detalii dar si materiale de inalta calitate sunt doar cateva aspecte ce ofera o personaliate aparte a acestei linii de mobilier pentru dormitor.

Patul Faery este, asa cum ii si sugereaza numele, un articol de poveste, sau cel putin un produs care poate deschide o placuta conversatia doar prin simpla vizualizare. Datorita stofei placute la atingere ce vine in doua variante de design, unul in nuante de gri-rece si unul in tonuri de violet. Datorita modelelor abstracte, acest pat vine sa creeze o atmosfera unica din punct de vedere al cromaticii, oferind astfel un aer aparte oricarui dormitor. Insa, cum aspectul nu este totul, acest model de pat ofera si un generos spatiu de stocare ce poate fi accesat prin simpla ridicare a platformei ce sustine salteaua.

Pe langa aceste modele, va asiguram ca in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D veti gasi o paleta generoasa de modele de dormitoare. De asemenea oferim si mobilier la comanda, asa ca va garantam de asemenea faptul ca veti avea un dormitor unic, elegant si perfect pentru dumneavoastra. Asadar, va invitam cu drag sa vizionati toate produsele noastre, atat prin intermediul site-ului nostru, www.complexslava.ro dar si venind dinrect in showroom-ul nostru.

Paturi

9 items

9 items

Our Brands

X