Ne place sa spunem ca orice spatiu de locuit, fie el permanent sau acolo unde se locuieste doar temporar, trebuie sa fie echipat intr-o maniera cat mai utila, dar si sa arate foarte bine. Evident, hotelurile, pensiunile si nu numai, fac parte din categoria celor care ofera spatii de locuit in regim temporar, insa asta nu inseamna ca mobilierul dintr-o camera de hotel nu este mai putin important, ba, chiar mai mult de atat, calitatea mobilierului din camerele de hotel poate fi un solid criteriu in ochii potentialilor turisti. Suntem Complexul Slava, locul unde veti putea gasi modele de mobila in exclusivitate pentru orice tip de camere, de la living-uri, pana la dormitoare, camere de copii, birouri dar si mobilier pentru hoteluri. Toate acestea pot fi regasite atat aici, pe site-ul nostru, dar si in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D. Un showroom care gazduieste in cei peste 6000 de metri patrati cateva exemplare din paleta de modele de mobilier printre care si pentru hoteluri.

Oferim mobilier pentru hoteluri de cea mai buna calitate

Diferenta dintre mobilierul obisnuit si cel pentru hoteluri nu este una foarte puternica, vorbim practic despre o functionalitate gandita pentru spatiul oferit de catre o camera de hotel. Piesa principala a unei astfel de camera este patul deoarece, spre deosebire de o garsoniera, camera de hotel este conceputa mai mult ca spatiu de odihna, nu unul ce poate fi locuit pe intreaga zi. Oricum, stim bine ca atunci cand mergem in concediu, timpul petrecut in camera de hotel este rezumat doar la perioada noptii sau atunci cand e vreme mai mohorata.

Asa cum este firesc, desi mobilierul pentru hoteluri este conceput pentru a fi cat mai functional, vorbim aici despre ideea de a profita cat mai bine de suprafata oferita de catre camera, asta nu inseamna ca stilul si rafinamentul nu pot fi regasite in acest gen de mobila. Consideram ca tocmai eleganta si aspectul sunt cele care pot face diferenta dintre o motel si un hotel luxos, bine inteles, aici nu mai luam in calcul serviciile oferite de catre cele doua tipuri de agenti hotelieri.

Noi va propunem cateva exemple de mobila pentru hoteluri, mai exact vorbim atat despre mobilier complet pentru o camera de hotel, dar si de articole de mobilier pentru lounge-uri sau alte zone de recreere. Evident, exista foarte multe variante de mobilier ce pot fi alese si configurate pentru a fi folosite de catre agentii hotelieri.

Pentru ca eleganta si rafinamentul sunt o conditie obligatorie, va propunem mai multe tipuri de articole de mobila ce pot transforma orice camera de hotel. De la mobilierul luxurios, ornat cu motive din stilul Baroc dar si modele clasice, pana la mobila cu un aspect modern, placut si eleganta prin simplitate, toate exemplele de mobilier prezente in aceasta categorie si nu numai, sunt definite prin calitate, eleganta si durabila.

Puteti configura o camera de hotel in orice stil si design cu ajutorul mobilierului oferit de catre noi

Si pentru ca vorbim despre calitate, durabilitate si eleganta, toate aceste calitati pleaca in primul rand de la calitatea materialelor, dar si de la modul in care mobilierul este realizat si ansamblat. Asadar, pe langa un aspect desavarsit ce da valoare oricarui spatiu, suntem siguri ca atat exemplele expuse in aceasta categorie, cat si in celalalte, atrag atat prin calitatea finisajelor dar si prin robustetea si design-ul lor.

Asadar, iata o colectie de mobila pentru hoteluri care prin eleganta sa ofera valoare, eleganta si lux. In mod evident, toate exemplele expuse in aceasta categorie pot fi realizate in regim de comanda in functie de nevoile dar si preferintele dumneavoastra. Ei bine, sunteti invitati sa admirati toate exemplele de mobila pentru hoteluri, atat cele expuse in aceasta categorie a site-ului nostru, dar si in showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D. Alegeti calitatea, rafinamentul si design-ul unic al mobilierului oferit de catre Complexul Slava.

Mobilier hotel

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Our Brands

X