Stiti ca munca este mult mai usoara daca aceasta este facuta cu placere si cu mintea relaxata, dar focalizata pe ceea ce aveti de facut. Evident, mediul in care se lucreaza are si el un puternic impact asupra calitatii muncii dar si asupra altor aspecte pe care vi le vom detalia din prisma mobilierului pentru birouri. Complexul Slava, cu showroom-ul in Pitesti, pe Calea Campulung, numarul 1D vine sa va prezinte o colectie de mobilier special pentru birouri si camere de studiu care se evidentiaza in primul rand prin design, calitate dar si prin utilitatea oferita.

Un mobilier de birou si camera de studiu de cea mai buna calitate

Birourile prezentate in aceasta categorie sunt gandite sa ofere in primul rand un spatiu de lucru bine definit. Spunem asta pentru ca majoritatea celor achizitionate din diferite magazine sau chiar super-market-uri pe langa faptul ca sunt de o calitate inferioara, sunt si foarte prost gandite in ceea ce priveste spatiul de lucru. Evident, aceasta nu este singura problema a mobilierului pentru birouri cumparat din locuri mai… neobisnuite sau de ne-incredere, design-ul si calitatea materialelor sunt cele ce diferentiaza foarte mult cele doua tipuri de mobilier.

Ei bine, revenind la oferta noastra de mobilier pentru birouri, trebuie sa spunem ca suntem si noi, la randul nostru foarte incantati deoarece inca de acum 23 de ani oferim calitate si rafinament, iar aceasta experienta se reflecta in prezent si in calitatea produselor pe care le oferim sau producem. Evident, atunci cand sunt impuse numai cele mai inalte standarde, calitatea este mai degraba o consecinta sau o prezenta obligatorie sa spunem astfel.

Va oferim foarte multe modele de birouri si bibleoteci, de la cele inspirate din perioada anilor 1900 – 1960, cea in stil Baroc, pana la mobilierul modern cu linii si suprafete perfecte care dau un aer profesionist si de perfectiune oricarui spatiu. Evident, fiecare dintre modelele propuse aici, in aceasta categorie a site-ului nostru, dar si in showroom-ul pe care il detinem, pot fi executate la comanda in functie de dimensiunile si necesitatile dumneavoastra.

Utilitatea unui mobilier de birouri este data in primul rand de modul in care acesta este gandit. Sa nu uitam ca in prezent, computer-ul este o prezenta obligatorie, mai ales atunci cand vorbim despre domenii profesionale de lucru, asa ca si biroul trebuie gandit sa poata gazdui un computer, fie el unitate de calculator cu monitor, tastatura si mouse, fie ca vorbim despre un iMac sau un alt computer de tipul All in One, biroul trebuie sa fie spatios. Suprafata de lucru trebuie sa permita celui care sta la birou suficient spatiu pentru a sta comod, dar si pentru a se putea desfasura in voie cu acte, obiecte si altele.

Birouri incapatoare si gandite inteligent

Pe langa spatiul de lucru, mobilierul de birou trebuie sa ofere solutii foarte eficiente de stocare si depozitare. Intr-o firma, lunar se pot aduna si sute sau chiar mii de documente ce trebuiesc de cele mai multe ori arhivate. Asa ca prezenta unei bibleoteci incapatoare este o obligativitate. Evident, si biroul propriu-zis poate fi dotat cu diferite zone de depozitare cum ar fi unul sau doua dulapioare dar si sertare. Modelele moderne de birouri sunt totusi concepute intr-o maniera mai diferita, insa prin alegerea setului complet cu tot cu bibleoteca, problema spatiului de depozitare este mai mult decat rezolvata.

Pe langa seturile de birou si bibleoteca, tot in aceasta categorie va propunem si articole separate, mai exact este vorba despre posibilitatea de a comanda produsele in configuratii diferite asta pentru poate dumneavoastra doriti o bibleoteca configurata intr-o maniera diferita, sau optati pentru o alta asezare a modulelor biroului. Insa, indiferent de aceste situatii, veti sti ca aici, la noi veti putea gasi modele unice de articole de mobilier pentru birou.

Asadar, fie ca sunteti un impatimit al stillui clasic, retro, vintage sau modern la noi veti gasi un model de birou care, cu siguranta, va va atrage. Asadar, sunteti invitati sa parcurgeti toate modelele de produse expuse in aceasta categorie, dar si in showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D. Va oferim, dar si realizam mobilier de birou si nu numai, la comanda.

Mobilier birou

4 items

4 items

Our Brands

X