Bunul gust este o calitate ce vine din toate aspectele, incepand de la materialele folosite, pana la cele mai mici detalii. Vorbim despre mobilierul realizat din pasiunea pentru lux, eleganta si bun gust de catre cei mai buni designer-i care vin sa va ofere intreaga lor pasiune, maiestrie, experienta si efort prin linia de mobila Stil. Aceasta poate fi admirata si aleasa atat din showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D, dar si prin intermediul site-ului Complexului Slava, adica, mai exact, chiar aici.

Mobila Stil, definitia elegantei si a luxului

Vorbim despre linia (cu) Stil pentru sufragerii, o linie care este axata in jurul curentului Baroc, clasic si al anilor 1900. Un mobilier realizat din lemn de Nuc, Cires, dar si de alte esente nobile si cu un aspect foarte elegant. Insa, pe langa materialul de baza, articolele de mobilier sunt lucrate folosind materiale de cea mai buna calitate, incepand cu tapiterii delicat si atent lucrate, pana la accesoriile din bronz ce detin un aspect perfect, desprins parca din povestile cu boieri si regi.

Intreaga poveste a liniei de mobila Stil porneste dintr-o carte… mai exact cu o bibleoteca exuberanta, care vine sa orneze orice living. Aceasta este realizata la comanda intr-un termen de 90 de zile, un lucru care ilustreaza intr-un mod indirect complexitatea dar si modul in care ea este realizata.

Linii si forme curbate, ornamente ce vin sa impodobeasca contururile importante ale mobilierului dar si o structura gandita pentru a oferi mai mult decat o eleganta perfecta, ci si o utilitate foarte buna. Trebuie sa spunem ca aceasta bibleoteca este formata din patru zone principale care ofera suficient spatiu pentru nevoile unei sufragerii parca adusa din anii 1900, in prezent. Asadar exista o zona centrala care poate gazdui fie un tablou, o lucrare de arta sau poate un radio de epoca, o vitrina pentru diferitele articole din portelan fin, dar si doua mici dulapioare pentru alte lucruri de mici dimensiuni dar importante.

Ramanem oarecum in aceaiasi camera, unde puteti amplasa un coltar care, cu siguranta, va atrage privirile dar si dorinta de comfort a tuturor celor care va vor calca pragul casei. Un coltar cu o forma de tip “U” unde pot sta foarte comfortabil 4 persoane in jurul unei masute de cafea. Tapiteria poate fi realizata in diferite finisaje, iar decoratiunea centrala a coltarului vine sa ofere un aer luxuriant si elegant oricarei sufragerii.

De la sufragerii complete, pana la holuri, toate de o eleganta superba

Holurile gamei Stil pot fi caracterizate printr-un singur cuvant: Elegante. O linie de mobilier compusa dintr-o canapea centrala si mai multe fotolii ce pot fi dispuse dupa bunul plac in jurul unei masute de cafea, aceasta ofera oricarui hol, sau spatiu un aer inspirat de catre intalnirile familiilor regale. Ca si aspect, mobila Stil pentru holuri ofera modele ce sunt inspirate atat din perioada Baroc, cat si goluri cu taputerie din piele, perfecte pentru orice lobby, sau de ce nu, pentru un spatiu de intrunire cu oaspetii, clientii, colaboratori si nu numai.

Trecand de la mobilierul pentru holuri, revenim in sufragerie unde povestea continua in aceasi nuanta de eleganta si lux. Asa cum si in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung 1D, la fel ca si aici, pe site, veti putea alege diferite modele de mobilier complet pentru sufragerii. De la nuante naturale de lemn nobil, pana la combinatii superbe de alb, crem si auriu, toate articolele de mobilier ofera o eleganta aparte.

Ei bine, si cum stim foarte bine ca dintr-o sufragerie de lux nu poate lipsi o vitrina in care sa fie expuse cateva sticle de bautura rafinata, portelanuri, sau alte articole decorative, va propunem o vitrina cu stil. Aceasta poate fi realizata la comanda, astfel incat veti putea opta pentru diferite tipuri de finisaje si nu numai.

Asadar, iata o linie de mobilier care se defineste prin propria sa denumire, Stil. Noi va invitam sa alegeti unul din modelele de mobilier prezentate aici, pe site, dar pe care le puteti regasi si in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Canpulung, numarul 1D.

Mobila Stil

128 items

128 items

Our Brands

X