Living-ul, sau sufrageria este spatiul central al oricarui camin, loc ce trebuie sa ofere utilitate, comfort si un aspect placut. Asa cum este si firesc, nu exista un living, fara elementele de mobilier, insa cel mai mare cosmar al unei tinere familii care se muta intr-o noua casa este gasirea unui mobilier living elegant, de calitate si… de ce nu, la un pret cat mai bun. Complexul Slava este locul unde veti putea gasi articole de mobilier pentru sufragerie care vin sa completeze orice living, de la cel in stil clasic, pana la cel minimalist sau modern.

Mobilier pentru living in stil clasic

O mobila living clasica este caracterizata prin trei elemente definitorii, care de asemenea defineste si stilul de design interior potrivit. Aici vorbim in primul rand despre culorile in care sunt prezente pe peretii sufrageriei, dar si de texturi si accesorii. Mobila clasica se separa clar fata de alte tipuri de design prin senzatia de intoarcere in timp pe care aceasta o ofera. Cu formele sale curbate, ornamentele sofisticate dar si nuantele naturale ale lemnului, mobilierul ofera un aspect cald, placut si foarte stilat, intr-un cuvant, acasa. Un mobilier living in stilul clasic vine sa completeza incaperile amenajate intr-un stil luxuriant, boieresc, inspirat din perioada interbelica sau chiar din Baroc sau Rococo. Culorile de baza ce pot fi folosite in living-ul cu un astfel de mobilier pleaca de la nuante deschise de crem, alb, pana bordoux, visiniu sau bleu-marin (doar ca pata de culoare). Pentru ca vorbim totusi despre un design al mobilei foarte complicat si bine ornat, cel mai bine este sa mergeti pe simplitate in restul camerei.

Mobilier pentru living in stil clasic contemporan

Despre mobilierul cu design contemporan nu putem spune decat ca este o alegere perfecta pentru cei ce doresc suprafete plane, linii drepte, utilitate foarte buna dar si un aspect ingrijit si frumos prin simplitatea sa. Mobila living contemporana se defineste in primul rand prin liniile sale drepte, fie ca vorbim despre usi, corpuri, sertare, manere sau portiuni cu sticla. O alta caracteristica a mobilierului contemporan este utilitatea. Design-ul acestui tip de mobilier living este axat in jurul spatiilor de stocare si de depozitare. Trebuie sa spunem ca mobilierul de acest gen este perfect pentru apartamentele de mici dimensiuni dar si garsnoiere. Asadar, prin culori ce pleaca de lemn-natur pana la culori vi ca la finisajele cu mdf-uri sau sticla, mobila de acest tip este perfecta pentru orice living.

Mobilier pentru living in stil modern

Ajungem la una din cele mai populare alegeri, mai exact este vorba despre stilul de mobila living moderna. Acest tip de design se bucura de o foarte mare popularitate, iar daca este sa ne uitam la aspect si la posibilitatile ce sunt oferite de mobilierul modern veti si intelege de ce. In primul rand vorbim despre design, utilitate si inovatie, exact in aceasta ordine. Designul unui mobilier living poate fi de la cel clasic, unde exista o masuta sau un corp similar cu o comoda TV, elemente de bibleoteca si dulapuri, pana la concepte foarte interesante inca mobilierul devine chiar un accesoriu de design. Mai ales la mobilierul modern, fiecare element de mobila este conceput sa se potriveasca. Asadar, prin acest aspect veti avea parte de un design unitar in intreaga sufragerie. Cromatica mobilierului modern nu prea are limite, asa ca aveti la dispozitie o paleta vasta de variante cromatice. Ca mic sfat din partea noastra, este cel mai bine sa folositi mobila living in culori tari pastrand un echilibru. Ideea de pata de culoare spune totul.

Mobilier pentru living in stil minimalist

Minimalismul in design-ul interior este un stil foarte sofisticat, chiar daca vorbim despre un stil… simplu si definit prin simplitate. Asa este si in cazul mobilei minimaliste. Exista o expresie din domeniul modei dar care se aplica perfect si in acest tip de design “less is more” ( putin este mai mult – trad. directa). Intr-adevar, liniile ornamentale fine, abia perceptibile, detalii marcate in mod minimalist, cum ar fi un dreptunghi negru care este manerul sertarului de un alb imaculat, sau… vice-versa, minimalismul aplicat la mobila living cere in mod direct minimalism in intreaga camera sau casa. Spunem de la bun inceput ca acest tip de mobilier este uneori si greu de intretinut, insa nu implica un efort deranjant. Minimalismul in design-ul mobilierului este perfect pentru apartamente, vile, dar si penthouse-uri fiind o marca a elitei. Pentru a intelege mai bine, putem explica design-ul minimalist al unui mobilier living facand o comparatie cu un sacou perfect cu detalii foarte fine.

Asadar, iata cele patru stiluri de mobila living pe care le puteti gasi pe site-ul www.complexslava.ro Expertii nostri va pot garanta calitatea lucrarii deoarece fiecare model de mobilier este realizat la comanda, cu un termen de productie de 90 de zile. Pe langa mobilierul pentru living, la noi veti putea gasi si articole pentru dormitor, camere de copii, gradina, dar si seminee, si multe altele. Sunteti invitati sa ne vizitati magazinul virtual, iar daca aveti orice nelamuriri, va stam la dispozitie.

Mobila Living

50 items

50 items

Our Brands

X