Indiferent ca ajungeti acasa sau primiti oaspeti, holul este prima incinta a casei, si tocmai din acest motiv consideram ca este mai mult decat recomandat sa va mobilati aceasta zona indispensabila a oricarei case. Mobilierul pentru holuri pe care vi-l prezentam atat prin intermediul acestui site, cat si in showroom-ul nostru de 6000m2 din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D este conceput pentru a respecta cateva criterii esentiale, calitate, aspect si personalitate. Daca primele doua aspecte sunt destul de usor de descris, despre personalitatea mobilierului pentru holuri putem spune multe, iar in cele ce urmeaza vom vedea motivele pentru care linia de mobila pentru hol oferita de catre Complexul Slava, este intr-adevar speciala.

Mobilier pentru holuri de calitate

Calitatea este o caracteristica universala, este cautata si dorita in oameni, aparate, masini, case, si… evident si la mobila pe care o alege oricine. Asa cum este si firesc, exista foarte multi furnizori si comercianti de mobilier, insa atunci cand vorbim despre o concurenta, numai in aceste conditii se poate vorbi si despre performanta, si deci, si calitate. Nimeni nu isi doreste sa achizitioneze un produs care intr-un timp scurt si in conditii normale de utilizare, sa isi piarda din calitate si functionalitate. Insa, asa cum oricine cunoaste, pe piata produselor de mobilier, aceasta este intr-adevar o realitate.

Din acest motiv, echipa de proiectanti, experti, ingineri si maiestrii ai lemnului pe care Complexul Slava o detine, vine sa ofere articole de mobilier unice, cu un aspect ce aduce un aer clasic, modern sau de ce nu, minimalist. Mobilierul pentru holuri facand parte ca si linie de produse din aceasta serie de articole, nu se dezice de la calitatea generala pe care o veti regasi atat pe site cat si in showroom-ul nostru.

Se spune de foarte multe ori ca un produs de calitate se diferentiaza si prin aspect. Evident, nu negam in totalitate aceasta afirmatie generala, insa noi consideram ca numai un produs care este de o calitate net-superioara, va avea un aspect desavarsit. Si asta si datorita materialelor prime folosite, dar si atentiei la detaliile fiecarui articol de mobilier, pentru holuri, living, dormitor si nu numai.

Un mobilier care sa ofere personalitate oricarui hol

Si pentru ca tot este vorba despre aspect si calitate, va oferim cinci modele pre-definite de mobilier care imbina atat calitatea cat si aspectul intr-o combinatia perfecta din care rezulta personalitatea. Ei bine, personalitatea unui mobilier este data in primul rand prin liniile sale, culorile dar si functionalitatea sa.

Holul este asa cum spuneam si la inceput, primul spatiu care va intampina si intampina, insa, pe langa asta, tot holul este si un spatiu care trebuie sa fie si practic. Avand in vedere aceste lucruri, am conceput aceste cinci modele de mobilier complet pentru hol care sunt gandite sa ofere un aspect elegant, modern, aerisit si placut, dar si suficiente spatii de stocare si nu numai. Spunem despre spatiile de stocare deoarece suntem siguri ca orice domn insurat stie cat de greu este sa mai gaseasca loc pentru multele perechi de pantofi si cizme ale disinsei doamne.

Ei bine, ne-am gandit la toate aspectele, asa ca linia de holuri sub titulatura Domino vine in variatii foarte utile cum ar fi o varianta cu garderoba, una pentru holurile mai mari, dar si o varianta cu mini-comoda. Toate aceste variante vin sa acopere nevoia de spatiu dar si sa ofere oglinzi de mari dimensiuni si un cuier incapator pentru a putea face “fata” tuturor vizitelor rudelor si a prietenilor. Ca si design al acestor trei variante de holuri pe care vi le propunem, am optat pentru un aspect cu linii moderne dar si nuante placute de lemn natur, accesorii din inox si materiale rezistente la umezeala si in timp.

Modelele Xtend si Zeppelin vin sa ofere o personalitate aparte holului prin intermediul liniilor care imbina formele drepte cu cele curbe pentru a da un aspect si o personalitate aparte. Daca varianta Xtend vine sa ofere foarte multe spatii de depozitare, varianta Zeppelin ofera un concept si deci si o personalitate mai aparte. Asta si pentru ca acest model este dotat nu cu o singura oglinda, ci cu doua, mai exact una pentru intregul corp, si alta rotunda speciala pentru a va aranja la perfectie cravata sau esarfa inainte de a iesi din casa. De asemenea, modelul Zeppelin vine si cu doi tabureti, o solutie perfecta pentru a va incalta intr-o maniera comoda si usoara.

In concluzie nu ne ramane prea multe de spus, ci doar ca aspectul este definit prin calitate, iar personalitatea unui hol este data de mobilierul ales. Asadar, daca doriti sa scapati de aerul monoton si apasator al mobilierului pentru holuri de duzina, Complexul Slava va asteapta fie sa alegeti una din cele cinci variante fie chiar sa solicitati un mobilier la comanda. Noi va asteptam cu drag sa vizualizati toate produsele din acest site, dar de asemenea, sunteti asteptati in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D.

Mobila Holuri

9 items

9 items

Our Brands

X