Se spune ca dragostea trece si ea prin stomac, iar de asemenea, stim cu totii ca pe stomacul gol nu prea… merg lucrurile, nu-i asa? Ei bine, de la cel mai neindemanatic tanar, pana la chef-i de 16 stele Michelin, asa cum este renumitul chef britanic (de origine scotiana) Gordon Ramsay. Oricum, un lucru e clar, oricine are nevoie de o bucatarie eleganta, utila si practica. Bine inteles ca in cadrul complexului Slava, pe langa mobilierul pentru living, hol, cigar-room, birou, lounge, sau dormitor, veti gasi si o linie de bucatarii care nu incalca principiul elegantei regasit la celalalte produse. Toate acestea sunt prezente atat aici, pe acest site, dar pot fi admirate si achizitionate sau comandate si din showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D.

De la bucatarii in stil retro, la cele moderne cu suprafete si finisaje uluitoare

Bucatariile pe care vi le propunem sunt gandite sa ofere doua lucruri distincte, spatiu si utilitate. Evident, aspectul nu este lasat in umbra, ci este abordat intr-o maniera ce va face pe oricine sa isi doreasca sa petreaca tot mai mult timp creand minuni culinare. Modelele de bucatarii pleaca de la cele cu un design clasic, aducand aerul anilor ’40 in casele dumneavoastra, pana la cele realizate cu materiale atent alese ce ofera un aspect de bucatarie moderna.

Materialele folosite in mobilierul pentru bucatarii au un rol foarte important in durata de viata a mobilei deoarece, asa cum este si firesc, in bucatarie mobilierul trebuie sa faca fata conditiilor specifice acestui spatiu. Asadar, realizam mobilier din PAL cu sau fara fronturi MDF. Aceste materiale au unul din cele mai bune comportamente in conditiile destul de dure pentru lemn ce sunt regasite intr-o bucatarie.

Pentru cei ce nu cunosc prea bine termenul de MDF, acesta este foarte folosit in diferite tipuri de mobilier fiind practic o masa dintr-un material compozit pe baza de polimeri si poate avea diferite aspecte si finisaje. Insa, cel mai popular tip fronturi MDF este cel lucios, iar datorita culorilor foarte vi ce pot fi folosite, ofera mobilierului un aspect foarte placut si plin de culoare.

Singura limitare a elmentelor de mobilier cu fronturi MDF este temperatura. Infolierea se face cu un material special printr-un procedeu la o suta de grade Celsius, asa ca va recomandam sa evitati contactul usilor de la dulapuri sau a sartarelor cu obiecte si substante fierbinti.

Realizam bucatarii la comanda folosind materiale performante dar si tehnici perfectionate in 23 de ani de existenta

Asa cum poate v-ati imaginat deja, placarile cu MDF nu sunt folosite pentru blaturile de lucru ale mobilierului de bucatarii prezentat in aceasta sectiune. Deoarece blatul trebuie sa reziste mult timp, dar si sa ofere o suprafata de lucru multi-functionala, va oferim diferite variante de materiale care nu numai ca arata foarte bine, ci si sunt foarte practice.

Pentru a va configura bucataria intr-un mod cat mai eficient este cel mai bine sa optati pentru mobilierul executat la comanda. Asta deoarece nici o bucatarie nu seamana cu alta, iar atunci cand vorbim despre nevoia de spatiu, stim bine ca numai un mobilier executat la comanda, pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile si formele bucatariei. Insa, inafara de acest aspect, mai exista un mare avantaj, flexibilitatea.

Toate modelele de bucatarii expuse in aceasta categorie a site-ului nostru, dar si in showroom-ul din Pitesti pot fi configurate in functie de preferintele dar si de optiunile de care aveti nevoie. Bine inteles ca in domeniul articolelor de mobilier exista foarte multe firme si firmulite, insa daca in conditiile acestei concurente noi existam de peste 23 de ani, consideram, lasand modestia deoparte, putem spune ca exista un serios interes in produsele noastre.

Am facut aceasta mica referinta la anii nostri de existenta pentru a sublinia faptul ca este mult mai bine sa apelati la un producator de mobilier la comanda, mai ales cand vine vorba despre bucatarii. Asadar, va invitam sa vizualizati modelele de mobilier din cadrul magazinului nostru on-line sau cel din showroom-ul de peste 6000 de metrii patrati din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D.

Si asa cum este firesc, odata ce ati gasit modelul ce va insufleteste simturile, echipa noastra de experti va va oferi posibilitatea de a personaliza mobilierul pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastra. Inchidem prin a va spune ca ii asteptam si pe cei ce doresc un mobilier de bucatarie unic deoarece executam mobilier si in functie de schitele clientului. Asadar, va asteptam!

Mobila Bucatarie

5 items

5 items

Our Brands

X