Elegante, exuberante, cu forme simple sau ornate cu detalii complexe, categoria de mese si scaune pe care noi o propunem aici este una de exceptie, si asta nu o spunem pentru ca vrem sa ne mandrim, ci pentru ca intr-adevar colectia pe care o oferim include modele in exclusivitate, modele care cu siguranta va vor atrage atentia intr-un mod direct. Complexul Slava este furnizor de mobilier atat pre-montat cat si realizat la comanda inca de acum mai bine de 23 de ani, iar in prezent venim sa oferim clientilor nostri o colectie impresionanta de produse care creeaza senzatie prin design-ul superb dar si prin calitatea acestora. Evident, toate acestea pot fi admirate si alese atat prin intermediul acestui site, dar, de asemenea va asteptam si in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D, locul unde puteti vedea expuse cateva modele de camere in generosul spatiu de 6000 de metrii patrati de care dispunem.

Despre linia de produse din aceasta categorie putem spune ca este caracterizata prin varietate, aici veti gasi de la modele simple, minimaliste chiar, pana la cele ornate intr-o maniera luxurianta care par desprinse din salile de masa ale caselor boieresti sau chiar din palate. Insa, pe langa aspectul lor perfect, aceste mese si scaune sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, iar in ceea ce priveste lucratura, aceasta este realizata de catre experti in domeniul mobilierului si a confectiilor de acest gen.

Va oferim o varietate impresionanta de mese si scaune

Si pentru ca simplitatea este de cele mai multe ori o alegere extrem de inspirata, modele ca Arena Canada, Bingo, Colibri, Miracco, New York si multe altele, sunt doar cateva din exemplele de produse cu un aspect minimal, sau simplist, un aspect care poate completa orice tip de spatiu, oferindu-i un aer elegant si placut. Modelele acestui grup de mese si scaune cu un design simplist sunt perfecte in orice spatiu, indiferent ca vorbim despre o amenajare in stil contemporan sau modern.

Evident, asa cum probabil ati observat, stilul retro incepe sa se bucure de un succes tot mai mare, iar daca adeptii acestui stil, denumiti generic “hipsteri” prefera masina de scris in locul unei tablete sau a unui laptop, ei bine, mobilierul vintage sau retro este o alegere perfecta pentru oricine doreste sa retraiasca si sa recreeze atmosfera acelor timpuri. Modele ca Royal, C23 sau Point sunt doar cateva exemple de articole care vin sa ofere unpic din atmosfera anilor ’50 – ’70.

Pentru cei ce doresc in schimb exuberanta si lux, exista si modele care sunt ornamentate intr-un stil similar cu cel Baroc, insa, pentru cei ce doresc exclusivism, la fel ca si in cazul celorlaltor categorii de mobilier, exista modele dar si optiunea de a realiza la comanda mobilierul. Asa ca veti putea alege sa detineti un mobilier cu aspectul si configuratia pe care v-o doriti, beneficiind astfel de un produs personal si perfect pliat dupa preferinte si nevoile dumneavoastra.

Am lasat la urma categoria de mese si scaune inspirate parca din viitor. Acestea au un aspect futurist, iar in cazul unora dintre modele, formele sale par uneori sa iasa din standardul intalnit in acest gen de produse. Evident, design-ul futurist sau modern este unul foarte cautat deoarece prin liniile sale dar si texturile folosite, mobilierul in acest stil ofera un aer tanar si suplu oricarui spatiu.

Oferim mobilier de cea mai buna calitate

Lasand aspectul deoparte, materialele folosite pentru realizarea aceastor produse sunt de cea mai buna calitate, incepand cu lemnul masiv folosit la modelele de mese si scaune cu design clasic, pana la otelul inoxidabil si diferitele materiale textile folosite, toate sunt lucrate cu cea mai mare maiestrie si cu o atentie la detalii desavarsita.

Asadar, pentru toti cei ce cauta un set de mese si scaune, sau doresc poate sa achizitioneze o noua masuta de cafea pentru living, ii invitam sa aleaga unul din modelele propuse aici, in aceasta categorie a site-ului nostru, dar, de asemenea, si in showroom-ul nostru din Pitesti, Calea Campulung, numarul 1D. De asemenea, mai spunem ca aceasta categorie de produse este destinata si proprietarilor de restaurante, pensiuni si hoteluri. Asadar, nu ezistati sa va alegeti mobilierul de vis.

Mese / scaune

36 items

36 items

Our Brands

X