Se spune ca “acasa” este acolo unde fiecare dintre noi se poate bucura de spatiul sau personal, acolo unde se simte in siguranta si poate avea parte de o bine-meritata odihna. Dormitorul este poate cel mai intim spatiu dintr-o locuinta, inafara de acesta exista totusi inca unul, insa locul unde dormim este, sau ar trebui sa fie cat mai placut, comod si care sa indemne la odihna si relaxare. Ei bine, Complexul Slava vine sa va ofere o serie vasta de mobilier complet pentru dormitoare, o serie ce include tot ceea ce trebuie sa fie intr-o astfel de camera, de la noptiere, pat, pana la dulapuri dar si altele. Toate acestea va sunt prezentate atat aici, in aceasta sectiune a paginii noastre de internet, dar si in showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D.

De la dormitoare de lux in stil Baroc, pana la cele moderne

De peste 23 de ani de cand existam ne-am axat in jurul unei singure misiuni, aceia de a oferi tuturor clientilor nostri calitate, produse elegante, dar si servicii de realizare a mobilierului la comanda. Ne-am detasat de alti comercianti si ofertanti din domeniul industriei de mobilier nu numai prin viziunea noastra ca si echipa, ci si prin paleta de modele de mobila pe care o oferim.

Bine inteles, aceasta regula se aplica la toate tipurile de mobilier pe care vi le propunem, deci, inclusiv si la linia de mobilier pentru dormitoare, unde va asiguram de faptul ca veti gasi o gama de produse exclusive si exclusiviste. Folosim cel de-al doilea termen deoarece stim sigur ca un dormitor asa cum este cel ce poarta codul 8656 va va oferi acel sentiment de a dormi la propriu ca un rege.

Spuneam ca exclusivismul aplicat in design-ul articolelor de mobilier este o trasatura generala a mobilei ornata si accesorizata in stiluri ca Vintage, Clasic sau Baroc. Acest tip de mobilier este unul adresat unei clase superioare, dar si pentru institutii ca hoteluri de cinci stele, resedinte de protocol dar, si pentru cei ce vor sa isi amenajeze intreaga locuinta intr-un stil aparte, ce reflecta o pozitie sociala si un nivel inalt.

Bineinteles, nu suntem aici pentru a oferi doar mobila pentru clasele cele mai inalte, sau pentru amatorii si pasionatii de stilul Baroc, ci de asemenea, in aceasta categorie, ca de altfel si in celalalte, veti gasi modele cu un design contemporan care vin sa aduca un strop de culoare si design oricarui spatiu.

Modele ca “Accent”, Ana Nero, Aquamarine si altele sunt exemple de mobilier in design contemporan care se preteaza pentru dormitoarele cu un iz modern. Evident, toate modelele acestui stil de design sunt destinate locuintelor familiilor tinere, iar datorita faptului ca acest gen de mobilier este unul… mai simplist, putem spune ca nu este o mobila pretentioasa ca si cerinte de spatiu in ceea ce priveste amenajarea camerei. Oricum, desi este o linie de dormitoare mai simplista, asta nu inseamna ca nu vorbim despre o eleganta si un bun-gust desavarsit.

Mobilier perfect pentru cei ce doresc un design unic si modernist

Am lasat la urma o categorie mai speciala care pe langa faptul ca este o linie cu un design modern, ofera un aspect spectaculos, care cu siguranta poate schimba perceptia generala despre dormitoare. Spunem asta deoarece stim bine, ca dormitorul nu este neaparat un spatiu “public” acesta fiind mai degraba o zona cu un nivel de intimitate mai ridicat.

Insa, pentru cei ce doresc un aspect desavarsit, modern sau chiar futuristic, ei bine, prin modele ca Avanturine, Bella, Atlas, Credo, si multe altele, suntem siguri ca aceasta incapere va capata o noua dimensiune. Iar pentru cei ce doresc un dormitor cu un pat suficient de mare pentru a putea dormi alaturi de sotie, modelul de pat rotund Zara, este solutia perfecta atat pentru noptile de odihna cat si cele unpic mai… focoase.

Ca si concluzie va putem spune ca toate modelele de dormitoare prezentate aici sunt realizate cu cele mai bune materiale, de la lemn masiv, structuri metalice, PAL, finisaje cu furnir, capitonaje de inalta calitate si maiestrie, dar si LED-uri… Evident, este vorba despre un model de pat, ce poate fi regasit la sectiunea de “Paturi” ai site-ului nostru.

Deci, fie ca e vorba despre o locuinta, camera sau apartament de hotel, resedinta de protocol sau de ce nu, un penthouse de sute de milioane de Euro, aici veti gasi mobilier pentru toate tipurile de camere, de la dormitoare, holuri, living-uri, birouri, camere de studiu, lounge-uri, restaurante, cigar-club-uri si nu numai. Va asteptam in showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung numarul 1D pentru a admira cateva modele de mobila expuse intr-un spatiu generos si placut. De asemenea site-ul nostru va ofera posibilitatea si de a plasa comenzile in mod on-line chiar din comfortul casei sau al biroului dumneavoastra.

Mobila Dormitor

56 items

56 items

Our Brands

X