Lumina este sursa de viata, energie, speranta, caldura si nu numai, iar daca este sa ne uitam la sistemele de telecomunicatii digitale pe fibre optice, expresia “luminita de la capatul tunelului” capata un alt sens, mai pragmatic. Oricum, nu credem ca rolul nostru este cel de a explica ce sunt particulele de lumina si cum pot genera ele viata, sau cum circula lumina in Univers… Astea le lasam pe seama expertilor. Si daca tot am zis de experti, noi suntem aici pentru a va oferi mobilierul perfect pentru casa dumneavoastra. Si evident ca subiectul luminii nu este unul ales intamplator, ci pentru ca sunteti in categoria site-ului nostru intitulata sugestiv, Corpuri de Iluminat.

Intr-adevar, nimanui nu ii place sa stea in intuneric, dar de asemenea, mai stim ca un sistem de iluminat poate completa in mod perfect design-ul unei incaperi. Este firesc sa oferim si corpuri de iluminat pentru a va putea permite sa obtineti acel mult cautat aspect perfect al intregii camere.

Lustre, candelabre, dar si alte corpuri de iluminat pentru orice spatiu interior

De la lustre cu un aer clasic, pana la cele care ofera un spectacol abstract al formelor si al luminii, toate modelele sunt de cea mai buna calitate, oferind un aspect desavarsit. Linia de lustre este compusa din articole variate, de la cele care pastreaza principiul clasic al lustrelor, dar si modele ce sunt inspirate ca si design din fascinanta lume a sticlei si a cristalului.

Lustrele clasice, ce pastreaza forme elegante si inspirate chiar din moda anilor ’30 chiar, sunt perfecte pentru spatiile amenajate intr-un stil clasic sau romantic. Evident, aceste corpuri de iluminat, desi sunt inspirate de catre lumea anilor 1930, ele sunt echipate cu o instalatie electrica performanta si sigura, permitand folosirea unor becuri tip standard, cu filament, economice sau LED.

Ca si forme, oferim lustre clasice si moderne, cea de-a doua categorie fiind poate si cea mai interesanta deoarece aici puteti regasi lustre si aplici cu forme simple sau complexe. Unul din cele mai interesante modele de corpuri de iluminat pe care il puteti admira nu numai pe site, ci si in showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D este ce MX2027/15A. Acesta are o baza sferica din inox pe care sunt montate baghete din cristal si becuri cu halogen.

Evident, acest model este unul perfect pentru un living amenajat intr-un stil contemporan sau modern, insa poate fi o completare perfecta si pentru un hol, lobby, restaurante, sau birouri. In orice caz, suntem siguri ca acest model va atrage prin excelenta combinatie dintre cristal si lumina, dar si prin lumina aparte pe care o ofera omni-directional.

Eleganta imbinata cu design-ul si conceptele care iti pun imaginatia in miscare

Trecem de la lustre, spre aplici si veioze, pentru a va spune ca aceste corpuri de iluminat se bucura si ele la randul lor de o mare popularitate. Evident, un dormitor fara macar o veioza este… cam gol, nu-i asa? Asa ca va propunem o linie aparte de veioze care contine modele clasice si elegante, dar si modele cu un aer chiar futuristic si abstract.

Aplicele sunt foarte utile pentru iluminarea optima a diferitelor zone de interior, incepand cu holuri, pana la cele folosite pentru accentuarea prin lumina a unor opere de arta sau elemente de design interior, toate modelele sunt concepute sa ofere eleganta si un aspect placut.

Cele mai interesante aplici pentru noi sunt cele clasice, asa cum este si modelul MB86133/2 ce ofera un aspect inspirat din secolul al XVIII-lea. Cu decoratiunile sale, dar si datorita detaliilor de o eleganta aparte, aceasta aplica iese in evidenta prin bunul sau gust. Oricum, asa cum probabil ati realizat, acest model in special este destinat spatiilor amenajate in stilul interbelic sau vintage.

Ei bine, si pentru ca abstractul atrage tot timpul atentia, trecem de la un model clasic, la unul care parca pune imaginatia in miscare. Modelul MB2184/3 prezinta un concept de corpuri de iluminat aflat in mare trend in aceasta perioada. Conceptul liniilor ce sustin volume sau corpuri este cel prezent la aceasta aplica, care prin forma sa gratioasa va oferi oricarei incaperi amenajate in stil modern sau conceptual acea completare de care are nevoie.

Ei bine, stim ca fiecare model prezentat in aceasta categorie poate fi subiectul unei lungi discutii insa, va invitam pe dumneavoastra sa admirati si sa alegeti ceea ce va place. Sunteti asteptati cu mare drag si in showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D.

Corpuri de iluminat

29 items

29 items

Our Brands

X