Fiecare isi cauta micul colt de rai, nu-i asa? Ei bine, acela poate fi chiar acasa la tine. Spunem asta pentru ca amplasarea unui coltar intr-o incapere nu numai ca maximizeaza utilitatea spatiului din camera, dar creeaza si un mic centru social sa ii spunem astfel. Asta pentru ca permite formarea unui cadru intim de dialog si interactiune. Insa, pentru a evita intrarea in domeniul psihologiei, un domeniu care nu ne priveste in mod direct, va spunem ca din moment ce cititi aceste randuri sunteti in categoria de coltare a paginii noastre. Complexul Slava vine sa va propuna atat prin intermediul acestui site, dar si in cadrul showroom-ului propriu din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D; o colectie de cea mai buna calitate de mobilier si articole pentru orice casa, sediu de firma si nu numai.
De la utilitate la coltare tip insula ce ofera un real sens expresiei “nucleu social”.

Coltarele sunt o alegere perfecta privita din doua perspective, atat cea a spatiului, dar si a aspectului. Evident, noi va propunem o colectie de modele impresionante, care vin sa inpire in orice spatiu un aer de o eleganta impresionanta, sau alte modele ce dau viata fiecarui colt al camerei dumneavoastra.

Asa cum veti constata si dumneavoastra, exista doua tipuri de coltare in aceasta categorie, cele ce pot fi amplasate in colturile camerei, si cele insulare sau in forma literei “U”. Categoria din urma este si cea mai spectaculoasa deoarece aceasta contine modele ce adopta diferite stiluri, de la Baroc si Rococo, pana la design contemporan si modern. Evident, si coltarele obisnuite sunt un motiv de incantare, mai ales daca este sa privim asupra modelului Flex care este si recomandarea noastra personala pentru tinerii ce locuiesc in apartamente tip studiou deoarece pe timpul zilei este un coltar superb, iar in timpul noptii un somtuos pat dublu, suficient de incapator si comod pentru a asigura un somn… mai mult decat perfect.

Utilitatea coltarelor obisnuite este exprimata in primul rand prin optiunile pe care le ofera, atat ca spatiu de odihna dar si ca piesa de mobilier ce poate indeplinii mai multe functii. Evident, vorbim despre o functionalitate destul de extinsa daca este sa privim la modelele ce pot oferi doua tipuri de zone, spatii de stocare generoase dar si posibilitatea de a le converti in paturi. Tipurile de zone pe care coltarele obisnuite sunt cele de sezut in pozitie normala, dar si cu picioarele intinse, o pozitie perfecta pentru a privi un film sau poate un meci, de ce nu.

Ei bine, insa spuneam ca cea mai spectaculoasa categorie de coltare este cea de tip insula. Acestea ofera un real nucleu social daca este sa privim lucrurile dintr-o perspectiva mai… diferita. Oricum, gama de coltare in forma literei “U” cuprinde si modele pe care le putem incadra fara probleme in categoria de lux. Este vorba mai ales despre modelul Diana Princees, un coltar care ofera si cere in primul rand exuberanta si lux de inalt nivel. Evident, vorbim despre un model deosebit cu elemente decorative sculptate, ornamente si detalii realizate cu o maiestrie iesita din comun dar si care este gandit pentru a oferi comfort. Ca si mic detaliu de care suntem siguri ca va atrage priviri este mica insulita de la mijlocul sau, care poate gazdui doua cesti de cafea sau niste pahare cu whisky si o tigara de foi de colectie.

Coltare clasice, moderne, de lux si nu numai

Evident, luxul nu inseamna doar modele inspirate din arhitectura si design-ul din trecut, ci si articole cu un design contemporan spre modern, asa cum este si in cazul coltarului denumit Apollo. Acesta este un bun exemplu al combinatiei dintre eleganta si utilitate la un nivel superior.

Asa cum este de asteptat, toate modelele de coltare prezentate in aceasta categorie sunt realizate la comanda, asa ca fiecare dintre clientii nostri poate personaliza modelul ales prin alegerea materialelor, dar si a configuratiei majoritatii dintre modelele prezentate. In concluzie, va putem spune ca aceste coltare nu sunt neaparat o solutie pentru spatiile reduse ca si dimensiuni, ci dimpotriva, acestea pot da valoare unui living sau de ce nu a unui lobby elegant si luxos.

Noi va invitam asadar sa vizualizati modelele propuse in aceasta categorie, iar pentru cei ce doresc sa le admire la propriu inainte de a alege un anumit tip de coltar, le spunem ca showroom-ul nostru ii asteapta in Pitesti, pe Calea Campulung, numarul 1D. Va asteptam cu drag, dar si cu cele mai elegante modele de articole de mobilier pentru casa dumneavoastra dar si pentru birou, sedii de firma, lounge-room-uri si nu numai.

Coltare

27 items

27 items

Our Brands

X