Canapele si fotolii pentru orice tip de camera si spatiu

Moi, comfortabile si de cele mai multe ori, locul preferat al pisoilor, canapelele si fotoliile sunt o prezenta obligatorie in orice casa, si nu numai. Este evident faptul ca oricine si-ar dori sa se relaxeze, daca se poate, in fiecare zi cateva ore fara sa faca nimic, insa, oricum, daca detineti un fotoliu de o calitate superioara, veti avea parte de o relaxare perfecta chiar si in acele cateva minute petrecute inainte de a pleca spre servici. Lasand aceasta mica analiza undeva in spate, trecem la o abordare mai serioasa a categoriei de canapele si fotolii ce poate fi regasita atat aici, pe acest site, cat si in showroom-ul pe care il detinem in Pitesti, pe Calea Campulung, numarul 1D.

De la modele foarte accesibile dar si elegante, pana la modele exuberante si de lux, realizate cu piele naturala de exemplu, toate canapelele si fotoliile sunt cuprinse intr-o gama variata de modele potrivite pentru orice tip de interior, de la apartamente de mici dimensiuni, pana la sufragerii de mari dimensiuni, lounge-uri dar si cigar-rooms, o camera speciala rezervata numai gentleman-ilor pentru a savura o tigara de foi de exceptie in compania unui pahar de bautura rafinata si a unei companii de inalta clasa.

Putem imparti mai simplu totusi, in trei categorii gama de produse ce poate fi regasita in aceasta rubrica a site-ului nostru. Asadar, avem linia Casual, Clasic si ce de lux. Evident, aceasta clasificare o abordam pentru a va putea spune cateva lucruri despre articolele de mobilier din gama canapelelor si a fotoliilor.

 

Ei bine, categoria pe care am botezat-o spontan Casual include modele de canapele perfecte pentru orice living. Evident, chiar daca vorbim despre un design mai lipsit de detalii si ornamente, asta nu inseamna ca nu vom avea parte de un spectacol vizual de exceptie. Toate modelele, cum ar fi Lego, Atlanta, Hora si altele, sunt realizate pentru a fi pe cat de aspectuoase, pe atat de comode. Vorbim de asemenea si de o serie de materiale foarte bine selectionate pentru a oferi o cat mai buna soliditate dar si o senzatie placuta la atingere.

Lasand simturile vizual si tactil, ajungem la un impropriu-zis simt, cel practic. Canapelele si fotoliile incluse de noi in categoria casual sunt gandite sa fie si foarte utile. Fie ca vorbim despre canapele extensibile, spatiul de stocare sau despre posibilitatea de a configura canapeaua in diferite moduri pentru a va oferi diferite moduri de utilizare, asa cum este si cazul canapelei Lego, toate acestea sunt optiuni foarte cautate la un mobilier care trebuie sa indeplineasca mai multe roluri.

Va oferim eleganta, exuberanta, arta si lux

Ei bine, linia inspirata din mobilierul anilor ’30 sa zicem, este cea a mobilierului Retro sau vintage daca ar fi sa folosim un termen mai actual. Cu liniile lor curbe, ornamentele atent lucrate, dar si materiale rafinate si de inalta calitate. Asa cum este cazul si modelului Sarmasik, in cazul acestor canapele si fotolii nu este cazul sa vorbim despre design modular sau multi-functional, asa cum este cazul canapelelor obisnuite sa le zicem astfel. Insa, chiar daca nu vorbim despre o functionalitate multipla, acestea sunt la cautare mai ales datorita stilului pe care aceste modele il insufla.

Eleganta formelor este cea care atrage cel mai mult privirile si asta pentru ca trebuie sa recunoastem, rafinamentul luxos al mobilierului in stil Baroc spre exemplu este de-a dreptul fascinant. Toate modelele de canapele si fotolii ce sunt incadrate in aceasta categorie sunt extrem de elegante si sunt pretabile pentru interioare luxoase, dar si pentru lounge-uri, cigar-room-uri dar si in anumite hoteluri si institutii.

Ei bine, si pentru ca tot am mentionat ceva despre lux si exuberanta, este timpul sa ne referim la modelele de canapele si fotolii din cateria de lux. Aici lucrurile devin foarte interesante spunem noi deoarece vorbim despre materiale unpic mai diferite dar foarte cautate in acest segment. Pielea naturala este un material des-intalnit la mobilierul de lux, asta si pentru ca ofera de la bun inceput un aspect elitist, exuberant si de lux. Fotoliile din piele nu sunt insa, doar foarte, foarte aratoase, ci si foarte comfortabile.

Asadar, de la modele de canapele si fotolii frumoase, cofortabile si utile, pana la cele destinate unui public elitist definite prin lux, si stil, toate acestea va asteapta in doua locuri sa spunem asa, primul este showroom-ul nostru din Pitesti, de pe Calea Campulung, numarul 1D, dar si aici, pe acest site. Sunteti invitati sa intrati intr-o lume a comfortului si a bunului gust, asadar, alegeti-va comod si placut mobilierul pentru living-ul dumneavoastra.

Canapele / fotolii

37 items

37 items

Our Brands

X