Bucatarie - La Comanda

SKU: 942

Disponibilitate: Stoc epuizat

Prezentare Rapidă

Mobila la comanda – accesorii, materiale si finisaje de calitate.Transformam imaginatia in realitate, oferim clientilor mobilier la comanda ce corespunde standardelor de ultima generatie in materie de stil, calitate, creativitate si inovatie.

Disponibilitate: Stoc epuizat

0,00 RON

Detalii

Pentru toate tipurile de mobila la comanda pe care le executam – bucatarii, dormitoare copii si tineret, living-uri, dormitoare,  folosim numai accesorii de calitate care reprezinta inima acestora, de aceea orice rabat de la standardul de calitate scurteaza viata mobilierului.
Executam mobilier, din PAL melaminat si MDF frezat infoliat sau vopsit pentru locuinte, birouri si mobilier comercial. Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobila preferata, indiferent daca este vorba de mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, mobila hol sau un dulap cu usi glisante. In orice proiect de mobila la comanda se pleaca de la ideea clientului, care se dezvolta, se imbunatateste si se adapteaza pe parcurs ajungand in faza de proiect realizabil. Intotdeauna se va tine cont de dorintele si necesitatile clientului, existand astfel o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare interioara, alegerea culorilor, accesorizare etc atat din partea producatorului cat si a beneficiarului.

Informații Suplimentare

ManufacturerIndisponibil

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrieți Propria Recenzie

Momentan revizuiți: Bucatarie - La Comanda

Cum evaluați acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Calitate